Nieuws

Home » Houthandel Verwée, 1895: uw houthandel met grote voorraad
Houthandel Verwée, 1895: uw houthandel met grote voorraad

Op eigen houtje

Gaat u graag aan de slag met zaag en schaaf? Dan slaat u beslist geen houterig figuur wanneer u uw hout bij Verwée in Kuurne (Kortrijk) koopt. Dit familiebedrijf heeft al sinds 1895 hout in handen en weet u dus perfect te adviseren bij uw aankoop. Wij werken ook als groothandel.

Hard tegen onzacht?

In het atelier in Kuurne vindt u vast uw gading in het houtgamma. Zoekt u hardhout? Vraag dan naar afzelia, meranti of afrormosia. Dit tropische hout is onverwoestbaar en geeft uw interieur een warme gloed. Vooral voor parketvloeren of als dakbedekking zijn dit echte toppers. U bent eerder op zoek naar zachtere houtsoorten voor uw binnen- of buitenschrijnwerk? Dan bent u beter af met oregon of rode Noorse den. Dit roodbruine hout kleurt prachtig bij uw ramen en is heel gemakkelijk om mee te werken.

Dat snijdt hout

Boomlange planken of heel korte eindjes? Wij verzagen het hout voor u op het formaat dat u nodig hebt. U geeft ons de afmetingen door, en in geen tijd staat uw bestelling klaar. Of leveren we die bij u aan huis. U hebt het voor het zeggen.