Houthandel

Home » Houthandel » Tropisch hout

Tropisch hout

Tropisch hout is een vorm van duurzaam loofhout. Dankzij de hardheid gaat dit type hout dan ook een lange tijd mee. Je investeert daarmee in materiaal waar je de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken.

Ons gamma

Bij Houthandel Verwee hebben we volgende types tropisch hardhout ter beschikking:

Tropisch hout

Tussen de keuzemogelijkheden zijn enkele grote verschillen te vinden. Zo speelt bijvoorbeeld de kleur een grote rol. Je kunt dankzij het grote aanbod van Houthandel Verwee heel goed voor jezelf bepalen welke vorm van hout het beste past bij jouw project.

Je ziet vaak dat tropisch hardhout wordt toegepast voor kozijnen, vloeren of voor het bouwen van een kleine brug of een steiger. Dankzij de kenmerkende duurzame eigenschappen is tropisch hardhout namelijk heel goed geschikt om buiten te gebruiken.

Je kan perfect zelf inschatten hoeveel hout je nodig denkt te hebben en bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze bestelling in orde wordt gemaakt.

Heb je dus op korte termijn tropisch hardhout nodig? En wil je er graag zeker van zijn dat je een kwalitatieve houtsoort geleverd krijgt, waar je nog jaren plezier aan beleeft? Neem dan nu contact met ons op en laat ons precies weten hoeveel tropisch hout je nodig denkt te hebben.

Ons gamma